Tillbaka till alla evenemang

Ansökan om medlemskap i FKI • 1 – 31 mars


Antalet nya medlemmar 2024 är begränsat till 40 personer. Ansökan om medlemskap är öppen i perioden 1 – 31 mars 2024. Styrelsen kommer bereda och besluta om vilka kandidater som får inbjudan till introduktionsdagen 11 maj 2024.

Medlemmar tas i första hand emot i turordning, dessutom prioriteras aktiva kanotister. Aktiva är dem som har kunskap om kanotsegling eller paddling och som aktivt och regelbundet utöver kanotaktiviteter antingen seglingskanot eller paddling. Du förutsätts också vara en omdömesgill person som följer våra bestämmelser och ta ansvar för FKI:s klubbhus och anläggning på Måsholmen.
FKI är öppen för alla kanotister oavsett om man är kanotseglare, motionspaddlare, tävlingspaddlare, eller friluftspaddlare - det vi sätter värde på är kunskaper, att du är aktiv och att du är en god föreningsmänniska som kommer stödja vår verksamhet.
För att din ansökan om medlemskap skall bli godkänd krävs det att du deltagit på den obligatoriska informationsträffen den 11 maj för blivande medlemmar samt att du acceptera och följer föreningens stadgar och regler. Som medlem förutsätts du delta vid klubbens arbetstillfällen upp till två dagar/år.

Sök medlemskap

Tidigare evenemang: 7 januari
Vinterserien Kajak, start 7 januari 2024
Senare evenemang: 13 april
Arbetsdag på Måsholmen • 13 april