Vem ligger var med sin/sina lådor utomhus på Måsholmen, undrar Dagge

Hej FKIare!

Vi måste få ordning på vem som ligger var med sin/sina lådor utomhus på Måsholmen. Inomhus har vi god koll men med ordningen på uteplatserna är det lite si och så. Så vet du om din/dina kajaker ligger på uteplats på Måsholmen och i så fall på vilken plats? Berätta det gärna för mig. Jag vill veta; plats, märke, modell och färg. Märk sedan vid första bästa tillfälle din kanot tydligt med namn och platsnummer.

Det är ju dessutom synd om de som tror att de tar en lånekajak på uteplats, förväxlar dessa med privata.

Jag har tagit bilder på samtliga kanoter på uteplats och vill du se dem för att hjälpa dig att identifiera på vilken plats din kajak ligger på så skickar jag gärna över den. Mejla i så fall mig till 'kassor.fki@gmail.com' så skickar jag bilderna.

Oidentifierade kajaker riskerar bortforsling senare under säsongen.

Med tack på förhand och med paddliga hälsningar

Ps. Egil - Din kajak på U5 har jag redan koll på. Och Roger & Görel era har jag också koll på. Ds.

/Dagge

Pelle Lind